Πολιτική απορρήτου

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Στα avgistudios ισχυρή υποχρέωση μας είναι να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες σε όλους μας τους πελάτες και δέσμευσή μας να διατηρήσουμε το απόρρητο των προσωπικών τους δεδομένων.Στοχεύουμε στην παροχή χρήσιμων πληροφοριών και υπηρεσιών γεγονός που απαιτεί τη συλλογή διαφόρων τύπων πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Αντιμετωπίζουμε τη σχέση μας μαζί τους σαν πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που πρέπει να φυλαχτεί και για αυτό καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που φθάνουν σε εμάς.

Πληροφορίες: Στα avgistudios σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και δεν συλλέγουμε πληροφορίες χωρίς τη συγκατάθεση σας. Δεσμευόμαστε να μην πουλήσουμε, μοιραστούμε ή ενοικιάσουμε τις πληροφορίες σε άλλους με τρόπο διαφορετικό από εκείνον που αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί πολλαπλά κριτήρια ασφαλείας για να αποφύγει την απώλεια και τη διαστρέβλωση των πληροφοριών. Τα καταχωρηθέντα προσωπικά στοιχεία καθώς και οι χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες δεν δημοσιεύονται εκτός της επιχείρησης. Τα συγκεντρωμένα στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση των τάσεων της αγοράς ή για την εξαγωγή γενικών στατιστικών τα οποία θα ανακοινωθούν σε φερέγγυους εξωτερικούς συνεργάτες. Στα παραπάνω δεν θα συμπεριλάβουμε καμία πληροφορία που να φωτογραφίζει των επισκέπτη. Διατηρούμε το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε μέρος ή σύνολο των πληροφοριών που αφορούν εσάς ή τη χρήση των υπηρεσιών που κάνατε σε χρόνο και με τρόπο που να επιτρέπεται ή να επιβάλλεται από το νόμο ή να κρίνεται απαραίτητος για να προστατευθούν τα δικαιώματα, η ιδιοκτησία και η ασφάλεια των χρηστών ή άλλων ατόμων.

Links: Η ιστοσελίδα μας σας παρέχει links για έναν αριθμό ιστοσελίδων οι οποίες πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες. Οι εν λόγω ιστοσελίδες δεν είναι ιδιοκτησία των avgistudios και δεν ακολουθούν την ίδια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ενθαρρύνουμε τον επισκέπτη να ελέγξει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που ακολουθείται από τα παραπάνω πριν καταχωρήσει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Έρευνες και Διαγωνισμοί: Κατά καιρούς το σάιτ μας ζητά πληροφορίες από τους χρήστες μέσω ερευνών ή διαγωνισμών. Η συμμετοχή σε αυτές τις έρευνες και τους διαγωνισμούς είναι εντελώς εθελοντική. Οι πληροφορίες που ζητούνται ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας (όπως όνομα και διεύθυνση αποστολής) και δημογραφικά στοιχεία. Τα στοιχεία επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν για να σας ειδοποιήσουν. Οι πληροφορίες της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς παρακολούθησης ή βελτίωσης της χρήσης και ικανοποίησης αυτού του ιστοτόπου.

Συλλογή και φύλαξη προσωπικών δεδομένων: Επιθυμούμε οι επισκέπτες μας να νοιώθουν ασφάλεια κατά τον σχεδιασμό και την αγορά διαμονής μέσω της ιστοσελίδας. Στα avgistudios δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχονται κατά την πραγματοποίηση μίας κράτησης τίθενται στη διάθεση του καταλύματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Οι πληροφορίες που σας ζητούνται και αφορούν την πιστωτική σας κάρτα μεταφέρονται μέσω γραμμής Secured Sockets Layer (SSL) η οποία παρέχεται στην περίπτωση που ο διακομιστής σας το υποστηρίζει. Τέτοιου είδους διακομιστές είναι ο Internet Explorer και ο Netscape Firefox Mozilla. SSL χρησιμοποιείται και σε άλλες σελίδες που ζητούν προσωπικά δεδομένα γεγονός που επιβεβαιώνει την κρυπτογράφηση των στοιχείων κατά τη μεταφορά τους μέσω διαδικτύου. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας φυλάσσονται σε πολλαπλά προστατευόμενες βάσεις δεδομένων. Φυσικοί, ηλεκτρονικοί έλεγχοι, τείχη προστασίας και άλλα εφικτά μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί για την αποφυγή προβλημάτων. Ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στο προφίλ του χρήστη εκτός και αν ζητηθεί.Ο ασφαλής υπολογιστής εξυπηρέτησης δικτύου (server) κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία πιστωτικής κάρτας) έτσι ώστε αυτές να μην μπορούν να αναγνωσθούν.

Επικοινωνία: Πρόθεση μας είναι να σας παρέχουμε ηλεκτρονική αλληλογραφία η οποία θα σας είναι χρήσιμη και θα επιθυμείτε να τη λαμβάνεται. Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση θα χρησιμοποιείται για να σας αποστέλλεται αλληλογραφία σχετική με το avgistudios η οποία θα περιλαμβάνει επιβεβαιώσεις αιτημάτων, σημαντικές ανανεώσεις του ταξιδιωτικού σας προγράμματος, δελτία τύπου ή κοινοποιήσεις ειδικών ταξιδιωτικών προσφορών. Κάθε φορά που θα λαμβάνεται αλληλογραφία θα σας παρέχεται η επιλογή να απαλλαγείτε από τη λήψη μελλοντικών e-mail. Η χρήση του e-mail σας για λόγους που δεν αφορούν τα avgistudios είναι απαγορευμένη.

Δελτία τύπου: Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί να λαμβάνει δελτία τύπου θα του ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες όπως είναι το όνομα και το e-mail του.

Παρακαλούμε να ελέγχετε την παρούσα σελίδα συχνά καθώς η πολιτική μας εκσυγχρονίζεται με την πάροδο του χρόνου. Τα avgistudios διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει στην ιστοσελίδα. Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.